2015. júl 03.

Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.

írta: Széchenyiek
Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft.

gyogyend.png

A Magyar Gyógyvizek és Szálláshelyek Kft. működteti a www.gyogyvizek.hu információs oldalt. Társaságunk célja egy több nyelven működő, komplex egészségturisztikai portál létrehozása, az ország már a külföldiek számára is jól ismert értékeire alapozva. Gyógyvizeink, Orvosaink – Magyar értékeink.

Egy olyan átfogó weboldalt kívántunk életre hívni, ahol a látogató mindent megtalál egy helyen, legyen az fürdő, egészség- és orvosturisztikai szolgáltatás, szállás, kulturális, vagy egyéb kikapcsolódási lehetőség – a gasztronómiától a kalandparkokon át az operafesztiválig.

A legnagyobb hangsúlyt a gyógyvizeink és orvosaink bemutatására helyezzük, mindemellett Magyarország kulturális, gasztronómiai és szabadidős tevékenységeire is felhívjuk a figyelmet, programokkal, látnivalókkal fűszerezve, amelyekhez a legkiválóbb szállás lehetőségeket ajánljuk.

Az a törekvésünk, hogy a magyar orvos praxisoknak ne önerejükből kelljen megvalósítani a fizetőképes belföldi, külhoni magyar, vagy külföldi páciensek megnyerését a nemzetközi versenyben, hanem hogy ebben egészségturisztikai portálunk komoly segítséget nyújtson.



Szólj hozzá